VERHUUR LICHT, GELUID & PA:

Naast het boeken van drive-in shows en het verhuren van licht en geluid aan DJ’s, verzorgen we sinds enkele jaren ook zelf het licht en geluid van de bands die we boeken. Tegelijkertijd groeit ons bestand van bands en klanten die via Giga Entertainment licht en geluid inhuren voor hun (eigen) optredens/evenementen.

Om op een professionele manier aan de vraag te voldoen hebben we gezocht naar compacte, ruimte- en tijdbesparende oplossingen, zowel tijdens vervoer als op locatie. Alle apparatuur is optimaal verwerkt in flightcases die in vaste maten zijn gemaakt. Op deze manier houden we uiteindelijk weinig “bagage” over om op te bergen op locatie en blijken relatief kleine podiums toch groot.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, zowel van de apparatuur in flightcases, de microfoons als het volledige geluids- en monitorsysteem. Dit is ook de reden waarom we uitsluitend werken met bekende merken microfoons en geluidssystemen (zie info).

Onze ervaring en organisatie resulteert in het feit dat we te allen tijde alles op de locatie snel, efficiënt en netjes kunnen opbouwen en na een soundcheck het feest meteen kan beginnen!

>>> info over merken