Tony Malony:

Een kleine duizend dinertheater shows verder en een schat aan ervaring rijker is Tonny terug van weggeweest in het 'snabbelcircuit'. De afgelopen 5 jaar was hij werkzaam bij de in heel Nederland bekende dinershows van Inspiration-point te Valkenswaard. Hij was er de gangmaker, want met zijn joviale uitstraling en zijn aangenaam stemgeluid kreeg hij iedereen in beweging.

Het waren echter niet alleen de gezellige meezingers, maar ook gevoelige ballades, musicals, cabaret en zelfs operette repertoire die tijdens de showavonden door hem vertolkt werden. Hij werd geroemd om zijn kwaliteiten, want naast het zingen is hij wat men noemt een creatieve duizendpoot. Met humor doorspekte felicitatiegedichten vloeide er uit zijn pen en werden op komische wijze door hem voorgedragen. Hij is goochelaar en illusionist, schrijft liedjes en verder speelt hij menig typetje . alles op topniveau.

Maar er is meer.......creatief als Tonny is heeft hij iets nieuws bedacht; Malony!

Even word het feestrepertoire vergeten, maar word het niet minder gezellig. Speciaal het publiek van gemiddelde leeftijd en ouder zullen dit zeer kunnen waarderen. Malony komt met een niet alledaags repertoire, wat op een niet alledaagse manier gebracht zal worden. U moet hierbij denken aan die liedjes uit vroegere jaren, operette en klassiek. Liedjes die iedereen herkent of zelfs mee kan zingen, maar waar de meeste zangers zich niet aan wagen. Stijlvol in rokkostuum, met een knipoog gepresenteerd. Zeer geschikt tijdens een diner of daar waar het gewoon iets chiquer of anders moet zijn.

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright 2008 GiGa Entertainment