The Party Solution:

Deze band speelt al jarenlang (het begon ergens in de vorige eeuw..) de spijkers uit de planken! Met hun mix van feest, rock, disco, Nederlandstalig en al het andere wat de pan uit swingt of de gevoelige snaar raakt weten zij telkens weer het publiek te boeien maar bovenal te vermaken.

Met een driekoppige blazerssectie, die staat als een huis (mede door de robuuste bouw van een van deze heren), een superstrakke basis en twee ‘leading lady’s’  haal je met TPS veel mogelijkheden in huis. Een hele avond lekker uit je bol gaan op muziek van het heden en verleden.

TPS is een hechte club vrienden en dat stralen ze uit op de bühne! De dames weten één en ander bij je naar boven te halen waarvan je zelf niet wist dat je het in je had (wat dat ook moge zijn). Lekker mee lallen op bekende ‘vergeten’ nummers of je eens helemaal laten gaan op de hits van nu! Vooral op een grotere bühne komt deze 9-koppige band goed tot zijn recht maar zij slaan een avondje kroeg natuurlijk ook niet af.

Vorig jaar hebben zij niet onverdienstelijk meegestreden in The Clash of the Coverbands, met maar liefst drie singles (covers) kwamen zij in de top100 lijst terecht inclusief een nummer-1 notering!

The Party Solution; de oplossing voor een geweldig feest, groot of klein, jong en oud, iedereen zal zich een avond met TPS nog lang heugen! Een lust voor oog en oor!

Simone – zang
Leon – drums 
Erik – trompet
Esther – zang
Rens – toetsen
Ruud – trombone en zang
Maurice – gitaar en zang
Roy – basgitaar en zang
Bart – saxofoon

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment