Moereflaai:

Moereflaai is een 10-koppige coverband inzetbaar op elk feest!! Mede door hun zeer uitgebreide repertoire en door de combinatie van een goede basis (de band), de geweldige zang en een blazerssectie staan zij garant voor een spetterend optreden.

Voor een promsconcert van de plaatselijke fanfare in Montfort in december 2003 werden er muzikanten geronseld om een pop-combo te vormen. Na het repeteren en het zeer geslaagde optreden bij de proms werd er bij het napraten over het concert geopperd dat het misschien wel leuk zou zijn om met deze muzikanten aangevuld met een blazerssectie nog een keer een optreden te doen. Er werden een aantal blazers uit de fanfare gevraagd om mee te doen en zo hadden we ook meteen een blazerssectie.

Het eerste en eigenlijk enige optreden was in januari 2005 op de jubileum bonte avond in de sporthal in Montfort. In november waren we begonnen met repeteren en die avond hadden we toch al een 25-tal nummers paraat. Echter, waar niemand over nagedacht had…… Hoe heet onze band??? Over een ding waren we het snel eens, het moest een echte Montforter naam zijn omdat de muzikanten uit de band allemaal  uit Montfort kwamen. Onze toetsenist die in het dagelijks leven warme bakker is, bakt nog als een van de weinigen een echte Mofertse Moereflaai (wortelen-vlaai).

En zo werd het dus…..MOEREFLAAI……

Na het eerste optreden waren de reakties zo positief dat er eigenlijk onmiddellijk besloten werd om hiermee verder te gaan. Het repertoire werd uitgebreid en een paar maanden later hadden we ons eerste avond-vullend optreden. Intussen spelen we dus vanaf oktober 2006 met een 10-koppige bezetting. Het repertoire werd aangepast en bevat voor elk wat wils van smartlappen en schlagers, tot disco, pop en rock van de jaren 60 tot nu!!   

Patricia Deledda - zang
Robert Senen - gitaar
Roland Smeets - trompet
Wim Jacobs - trompet
Frank Cox - toetsen
Maurice Gehlen - zang
Marco Cremers - drums
Ruud Delissen - basgitaar
Frank Cremers - trombone
Josique Voogt - sax

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment