Midnight Run:

Midnight Run is de enige echte studentenpoprockcoverfeestband!

Ze zijn met zijn vijven: Joris op drums, Bert op bas, Bob op leadzang, Thomas op toetsen en Pascal op gitaar en achtergrondzang. Menig feest heeft al het muzikale geweld van deze vijf heren ondergaan. De meesten zijn er zonder kleerscheuren en mét een hele grote smile vanaf gekomen.

De roots van Midnight Run go back a loooong, loooong time. Als spin-off van een aantal workshops bij stichting ‘Pop-ei’ richtte Pascal de band in 1990 al op. Joris en Lambèr waren de eersten van de huidige bezetting die de toenmalige drummer en bassist kwamen vervangen. De dames die de zang verzorgden werden ingeruild voor één mannelijk showbeest: Ger. Niet al te lang daarna verliet toetsenist Mario de band. Het duurde even voordat Thomas werd opgesnord, maar dan heb je ook wat!

Met deze bezetting begon de opmars naar het serieuzere feest- en beestwerk variërend van het vaste stekkie bij Demos (voor zo'n 500 man) tot het studentenvolleybaltoernooi Hajraa (voor zo'n 3000 man). Geen feest is Midnight Run te gek en ook nu Bob de microfoon van Ger heeft overgenomen blijft Midnight Run één van de heetste acts voor feesten die de bedoeling hebben om ook in een echt feest uit te monden!

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment