Madison:

De oude Grieken wisten het al: muziek is de essentie van de opvoeding. Gelukkig wel, want anders was er van dit stel dissidenten niet veel terecht gekomen!

In Madison bundelen zes ervaren muzikanten hun talenten, eigenzinnigheden en enthousiasme tot een geoliede machine die met gemak ieder feest aan de gang krijgt en houdt.

Het recept van deze ijzersterke combinatie begint met de onverstoorbare ritmesectie (Frank de Groot op bas en Hans Lemmen op drums), die elkaar op muzikaal gebied naadloos aanvoelt. Paul Corten (toetsen) en Otto Tuasuun (gitaar) kleden de zaak vervolgens verder aan met melodieuze begeleidingen en meeslepende zangpartijen.

En net als je denkt dat dit gerecht zo al op tafel kan, ontdek je in oma’s kookschrift het geheime ingrediënt… Jami en Tessa Fulmer zetten gezusterlijk een jarenlange muzikale familietraditie voort. Hun passie voor muziek is zonder twijfel genetisch bepaald. De vocalen van de dames bieden genoeg onderlinge variatie om een breed publiek te kunnen bekoren, maar klinken samen altijd als een klok.

Madison heeft een uitgebreid repertoire, dat bijna alle populaire muziekstromingen en –stijlen omvat. Dit maakt de band breed inzetbaar: van discotheek tot bruiloft, van een klein café, tot een festival met duizenden bezoekers, Madison klaart de klus met verve en plezier.

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment