Le Freak:

Groovy disco classics en seventies 'glamrock' met een vleugje Funk en Motown soul! Le Freak is een coverband die vooral danshits uit de seventies speelt: 'Stayin’ Alive',  'Disco Inferno', 'Blame It On The Boogie' en al die andere swingers. Dus haal je soulbroek maar uit de kast en kom lekker disco-dansen!

Wil je een avond in Seventies-stijl organiseren, dan ben je bij deze band aan het juiste adres! Er zijn niet veel groepen die in zo'n kleine bezetting de jaren '70 doen herleven. En dat zonder electronische trucs, helemaal live gespeeld.

De kleding van de bandleden is geheel in stijl: wijde pijpen, glanzende bloesjes met veel te grote kragen en een paar fraaie sieraden om de nek! In Oost Brabant, waar de groep vandaan komt, hebben ze een erg goede live-reputatie én een grote schare fans. Het repertoire wordt continue aangepast, dus de mensen blijven terugkomen…

De afgelopen 12 jaar speelden ze dan ook op talloze grote festivals, in feesttenten, tijdens kermissen, in cafés, op marktpleinen en op allerlei feesten. Niet alleen in Nederland maar ook in Italië, Engeland en zelfs in Egypte.

Waar deze jongens een podium beklimmen wordt het gegarandeerd een vrolijke bende. Maar pas op, als je niet wilt dansen. Want je kunt je benen gegarandeerd niet stil houden door de aanstekelijke, swingende muziek van Le Freak!

de groep: Party Dance Band… feestelijk en swingend!

de muziek: Disco & dance-classics, Glamrock & 70s Soul

de bezetting: 4 personen - zanger, gitaar, bas & drums

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment