John Boy & The Waltons:

John-Boy & The Waltons geldt al vele jaren als een topband voor liefhebbers van Rock'n'Roll en Sixties. Prima muziek, uitstekende zang door drie verschillende leadzangers en een weinig gelikte maar des te vrolijker presentatie. Zo zetten ze wekelijks zalen, festivals, tenten en cafés op de kop, en dat al sinds 1989!

The Waltons speelden op alle grote Nederlandse podia maar ook op in Spanje, Duitsland, België en Engeland. Zowel in 2003 als in 2006 stonden ze in hét Beatles-Walhalla: The Cavern Club in Liverpool. Een hele eer maar de kwaliteit van hun Beatles-covers is dan ook uniek. John-Boy speelt alle vroege hits zoals: Twist & Shout, Please Please Me, I Wanna Hold Your Hand en She Loves You. Maar ook nummers van Elvis, Chuck Berry, Carl Perkins, Rolling Stones, Johnny Cash en héél veel meer; dikke hits én vergeten liedjes.

Erg nauw nemen ze het niet met de rock'n'roll. Je hoort ook 'opgevoerde' Country-originals voorbij komen en foute jaren ‘70-hits. Verzoekjes zijn altijd welkom. De Waltons kregen landelijk bekendheid met de single ‘(Let Me Be Your) Number 72’. Sindsdien zijn ze regelmatig te horen en te zien op radio en TV.

De derde en meest recente CD van de Waltons 'Family Values' kreeg lovende recensies. BlackCat Rockabilly (de grootste rock’n’roll site van Europa): "Fabulous musicianship and a great sound". OOR noemt John-Boy & The Waltons "de ultieme party-band". Dus…

In cafés, op festivals en op feesten: lekkere rock’n’roll is altijd en overal lekker!

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment