Hillstreet:

Al jarenlang is Hillstreet een hechte groep vrienden die het leuk vinden om muziek maken én het gezellig hebben "onder" elkaar. Het plezier waarmee het five-pack muziek maakt en de onderlinge lol druipt aan alle kanten het podium af, om het daarna weer muzikaal te overtreffen.

Het repertoire is zeer uitgebreid en divers, van de gouwe-ouwe hits tot de allernieuwste songs uit de charts; van het Hollandse lied, mooie ballads, danceclassics tot het stevigere werk. Hierdoor voelt Hillstreet zich op goed thuis op elk feest en bij elk publiek!

De afgelopen jaren speelde Hillstreet op veel feesten: bruiloften, braderieën, cafés, festivals, hockey- en voetbalfeesten en studentenfeesten. Ze touren door heel Nederland en speelden de poptempel 013 in Tilburg zelfs tot vijf keer toe plat. Ze werken sinds twee jaar aan internationale bekendheid, met tournees door Zwitserland, waar ze de ingedutte wintersportgasten flink wakker schudden.

De Hillstreeters zijn niet zomaar coverband muzikanten. Ze werkten samen en deelden het podium met uiteenlopende artiesten als, Band zonder Banaan, Rowen Heze, Diesel, Xander de Buisonje, Jan Smit, The Dubliners enz.

Ze fungeerde ook als begeleidingsband voor o.a. Henk Wijngaard, de Jazz Politie, George Baker, Bert Heerink, Erik Mesie, Nick & Simon, Wolter Kroes om er maar een paar te noemen. Lee Towers heeft zelfs ooit de eer mogen hebben om in Hillstreet's voorprogramma op te treden.

Ondanks een schat aan ervaring en muzikale potentie, vinden ze enkel in Hillstreet datgene wat voor hen het meest belangrijk is in een band: vriendschap, gezelligheid en een goed stukje muziek!

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2009 GiGa Entertainment