From USA:

Bij vele boekers en fans inmiddels een begrip …. ook al gezien in onder andere Paradiso (Amsterdam) en in M.T.C. (Köln). In november 1999 wonnen ze de felbegeerde eerste prijs in de bandjes-competitie in het AVRO programma "Het steenen tijdperk".  Dus klaar voor het grote werk.

Er zijn veel bands die zich dit tot doel stellen, er zijn er echter maar weinig die het ook in huis hebben dit waar te maken. Vanuit onze ervaring hebben we menig optreden, cassette en CD van bands mogen beluisteren. Wat er vaak ontbreekt is de spirit, de drive en de professionaliteit. Zoniet bij FROM USA, het bijwonen van hun optreden is een ware verademing, een visueel feestje, een sfeer van herkenning, van meebrullen en mee bewegen.

Je organiseert, omdat je iets neer wilt zetten dat mensen aanspreekt. Je wilt mensen in je zaak of op je plein. Je zorgt dat je een goede datum kiest. Je zorgt voor goede horeca-voorzieningen, je zorgt voor een goede publiciteit, je hoopt op passend weer. Dat gene waar je macht over hebt, laat je beslist niet aan het toeval over. Dus ook niet wat betreft de muziek en het entertainment..
 
Dé oplossing ligt voor de hand; de maximum Pop van FROM USA. De vele optredens hebben het aangetoond. Waar FROM USA staat daar zijn ook de mensen en blijven de mensen. Zij blijven voor de uitstraling van de band, gaan voor het perfecte repertoir, de eigen nummers en FROM USA bewerkingen van Elvis naar de Beatles van Van Morrisson naar Madonna, Byrds, Radiohead en Oasis.

De positieve sfeer op het podium werkt aanstekelijk op het publiek, jongeren, jongere ouderen en oudere jongeren. Ooit een fervent deadmetal aanhanger zien omturnen tot een swingende fan?

Maak FROM USA mee en je wilt ze nog vaker beleven!

FROM USA is:
Stan Peters
Frank Phalt
Roeland Ruijsch van Dugteren
Joep Peters

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment