Double You M:

Wilhelmien en Mark Fonteijn waren beiden muzikant in het showorkest CBM (Copperband Moorland), Wilhelmien als trompettiste en Mark als zanger/toetsenist.

Double You M.. is vanaf 2004 actief en hebben allebei een behoorlijke muzikaal verleden. Het is dan ook geen toeval dat we uiteindelijk als muzikaal duo op menig  gelegenheid of feestje te vinden zijn. We zijn een combinatie van goede zang, aangevuld met trompet, toetsen en accordeon. Met het samenstellen van ons repertoire hebben we dan ook rekening gehouden met alle denkbare combinaties die met de instrumenten mogelijk zijn. Door deze veelzijdigheid is Double You M... uniek in zijn soort en in staat om een gevarieerd en avondvullend programma te brengen dat toegankelijk is voor jong en oud.

Double You M...klinkt als een volwaardige band. Door ondersteuning van een leuke lichtshow en gebruik makend van een professionele geluidsinstallatie zijn we een lust voor oog en oor. Met ons repertoire kunnen we alle kanten op. We vinden het belangrijk dat ieder feest een geslaagd feest is. Daarom zitten onze optredens boordevol entertainment en betrokkenheid bij en met het publiek is een van onze speerpunten.

Met het repertoire van Double You M... kunt u werkelijk alle kanten op. We spelen in op de de actuele nummers van vandaag, we vallen terug op de bekende gouwe ouwe, we zijn niet te beroerd om heerlijke dance classics te spelen en ook de hollandse feestkrakers ontbreken niet in ons repertoire. Mag het ietwat regionaler zijn, dan komen de Limburgers en Brabanders aan trek met hun regionale toppers. Kortom er is voor ieder wat wils.

Double You M... laat zich lijden door het publiek, we besluiten dan ook pas ter plekke welke nummers we gaan spelen. Op deze manier weet Double You M... ieder feest weer tot een ongekend hoogtepunt te brengen.

Mocht u tijdens uw feest een nummer willen horen waar u een bepaalde herinneringen bij heeft, geef het ons tijdig aan. Wij geven graag gehoor aan uw verzoek.

Dou Double You M... gewoon net even anders.

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright 2008 GiGa Entertainment