Da Vinci:

Nadat de bekende Weerter coverbands Deadline en Ginger vrijwel gelijktijdig stopten werd door een aantal bandleden van beide bands besloten de krachten te bundelen. De nieuwe band werd aangevuld met 2 nieuwe muzikanten die hun sporen in het muziekcircuit middels bands als Seventh Sign en Deja Vu reeds ruimschoots hebben verdiend. Ondanks de jonge leeftijd van de bandleden (gemiddeld 30 jaar) heeft DaVinci daarom bijna 100 jaar ervaring met live-optredens binnen de gelederen, en dat hoort u!!!

DaVinci staat voor bekende nummers. Van rock-klassiekers als The Final Countdown, tot de laatste hits van Anouk en Kane, van stevige nummers als Radar Love tot gevoelige ballads van Ilse DeLange, zowel engels- als nederlandstalig. De zangkunsten van zanger Franky en zangeres Petra zorgen voor een prettige afwisseling.

Het repertoire is speciaal samengesteld om samen met het publiek te zorgen voor het vakkundig verwijderen van het dak!

Frank Cox (toetsen)
Dankzij jarenlange ervaring in professionele coverbands een all-round muzikant. Speelt prachtig piano en gebruikt daarnaast de modernste snufjes op het gebeid van synthesizers. Het puntje op de i van DaVinci!

Franky Tuasuun (zang en gitaar)
Heeft bijna alle café’s beneden de grote rivieren wel gezien. (vaak als muzikant). Kon eerder gitaarspelen dan lopen en zorgt als een echte entertainer voor het contact met het publiek.

Maarten Moris (drums en zang)
Heeft alle muziekstijlen wel gespeeld. Begonnen in de jazz-rock, staat Maarten garant voor een meer dan solide basis. 15 jaar ervaring!!!

Marc Kanters (gitaar, basgitaar en zang)
13 jaar ervaring in diverse bands, optredens door heel Nederland in café’s, feesttenten en discotheken. 2 keer op Bospop gespeeld.

Petra Hobus (zang en percussie)
Een ervaren meid uit het discotheken-circuit, voorzien van een prachtige stem. Ruim 10 jaar ervaring.

Rob Jansen (gitaar en basgitaar)
Naast de gebruikelijke ervaring als gitarist van een veel optredende band is Rob de organisator geweest van diverse sessies en evenementen.

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment