Campaign:

In mei 2007 kwamen een aantal muzikanten die in verschillende succesvolle bands speelden bijeen met een idee om een nieuwe coverband op te richten. Een band die zich vooral toe kon spitsen op de liedjes die niet door de meeste andere bands gespeeld werden en zich onderscheidt door hoge vocale en instrumentale kwaliteit. Na enige wisselingen in de bezetting was in oktober 2007 de formatie rond en werd er hard gewerkt aan het repertoire en de show.

Campaign was een feit. Campaign is een semiprofessionele coverband die niet zoals zo velen de platgewalste paden van de rock covermuziek bewandelt, maar juist zeer selectief de hits kiest die van blijvende waarde zijn én die het publiek van verschillende generaties aanspreekt.

Met nummers van artiesten als Bruce Springsteen, Coldplay, Neil Young en Phil Collins tot andere grootheden als bijvoorbeeld Queen, The Eagles en The Police. Maar ook de klanken van Blof, De Dijk en Het Goede Doel ontbreken niet aan het repertoire. De band wordt gekenmerkt door hoogstaande kwaliteit in zangwerk en instrumentbeheersing, wat zich uit in een dynamische live-act!

Campaign bestaat uit 5 doorgewinterde muzikanten (Geert Josten, Joep Hoebers, Niek Geurts, Marc Aerts en Jos Hoebers) die buiten deze band zich verder met diverse muzikale projecten bezighouden.

Laat u zelf overtuigen van de kwaliteiten van deze band en voer campagne voor een avond die niemand zal vergeten!

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2009 GiGa Entertainment