Bits & Pieces:

De band is een paar jaar geleden voor the fun ontstaan uit “stukjes en beetjes” van verschillende bandjes. Nu zijn ze inmiddels uitgegroeid tot een semi-professionele, razend populaire Disco-, Funk- en Soulband die ook niet vies is van een stevig nummertje Rock....

“Passion, Power & Pleasure” is het motto van deze 13-koppige feestband.

Zij spelen met evenveel enthousiasme op een intieme gelegenheid, als in een dampende feesttent met duizenden bezoekers. Personeelsfeesten, bruiloften of festivals, BITS & PIECES staat garant voor de juiste muzikale Spirit!
Het dak gaat eraf op nummers van de echte en Disco- en Motownhelden zoals Stevie Wonder, Aretha Franklin en Earth-Wind and Fire, gebracht als een tribute, maar uiteraard met een geheel eigen touch.

“The foundation”: drums, percussie, bas, gitaar en toetsen, zorgt voor een basis waarop de rest van de band naar hartelust kan bouwen. Van Swinging Soul tot Beautiful Ballads, deze ritmesectie zorgt ervoor dat elk nummer staat als een huis. “The Horns section” bestaande uit 3 saxen en 2 trompetten is uniek in zijn soort, spettert, is ré-te-strak en steelt werkelijk de show met “Crispy Sounds & Groovy Moves”!

Maar liefst drie zangeressen, ieder met hun eigen specifieke geluid, zorgen voor een zinderende performance die een streling is voor oor en oog! Samen met de zanger/gitarist sleuren zij het publiek mee terug in de tijd en brengen ze een onvergetelijke show waarbij niemand nog stil kan blijven staan.

< repertoire >

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment