Big Shampoo & the Hairstylers:

Big Shampoo & The Hairstylers is de Rock 'n Roll/Rockabilly formatie van Nederland! De 11-koppige band staat bekend door hun verrassende repertoire en een geweldige live-act. Nummers uit de jaren '50 en '60 tot wereldhits uit de jaren '90, volledig overgoten met een Rock 'n Roll sausje. Met een 6-koppige blazerssectie, drums, contrabas, twee zangeressen en een leadzanger/gitarist, heeft de band een unieke formatie in Nederland en wordt het tijdperk van de Rock 'n Roll en Rockabilly op spectaculaire wijze weer tot leven gebracht.

De band is geheel geļnspireerd door het Brian Setzer Orchestra en The Stray Cats. Bekende hits als "Rock This Town", "Stray Cat Strut" en "Jump Jive & Wail" ontbreken dan ook niet op de repertoirelijst en worden afgewisseld door eigen geschreven arrangementen op nummers als "Walk This Way", "Black or White" en "Crazy Little Thing Called Love".

Big Shampoo is een graag geziene act op festivals en in feesttenten en is in 2008 uitgeroepen tot "Beste Coverband van Nederland" tijdens de Clash of the Coverbands.

Big Shampoo & The Hairstylers is een MUST SEE!

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2009 GiGa Entertainment