All Time Memory Shakers:

Een avond lang feest der herkenning! All Time Memory Shakers is een zeer succesvolle theatershow. Een wervelende show voor jong en oud met vier rasartiesten in steeds wisselende outfits én decor…

Door een uitgekiende videoproductie op grootscherm waarop tijdsbeelden of beelden van de originele artiesten te zien zijn is het decor steeds anders. Het unieke concept waardoor All Time Memory Shakers anders is…

All Time Memory Shakers is een show waar we teruggaan in de tijd. ‘Herinnert u zich deze nog, nog, nog… U wordt mee terug genomen naar de jaren ’50 en ondergaat 5 decennia muziekgeschiedenis waarbij u alle grote sterren der aarde in levende lijve kunt aanschouwen en aanraken… Wie wil er nou niet een dansje wagen met Britney Spears of op de foto met de enige echte Elvis Presley of Tom Jones! Van rock ‘n’ roll tot Motown en van disco tot pop.

U zult tijdens de show moeite hebben om uw stoel warm te houden. Voor iedereen is er herkenning en dat maakt deze show nu al tot een absolute klassieker.

Voor, tijdens de pauzes en na de show zal een DJ de avond van gepaste muziek voorzien en zal een animatieteam de gasten iedere keer weer verrassen met de meest uiteenlopende typetjes.

Een show met entertainment, DJ, animatieteam, licht en geluid.

<<< terug
 
Deze pagina printen! Copyright © 2008 GiGa Entertainment